fbpx

Timer 60 minuta

450,00 kn

Na zalihi

Ponekad je teško percipirati ili objasniti djetetu aspekt vremena – uz ovaj posebno dizajniran brojač vrijeme dobiva jednostavnu vizualnu karakteristiku: kako vrijeme ističe, tako se smanjuje crvena površina. Pogodno i za korištenje u terapiji s odraslim osoba, tijekom nastave i slično. Podesiv u rasponu 0-60 minuta.

Na zalihi

Opis

Timer ima crveni disk koji se može lako namjestiti na određeni broj minuta (do 60 minuta) te se, kako vrijeme protječe, disk smanjuje i pokazuje koliko je vremena još ostalo. Kada vrijeme istekne oglasi se alarm koji upozorava na kraj.

Može se koristiti za ograničavanje vremena koje će dijete provesti ispred televizora ili računala, ili vremena koje dijete provodi igrajući se. Pogodniji je za korištenje kod aktivnosti kod kojih je potrebna koncentracija kao što je to pisanje zadaće, učenje i slično.

S prednje strane na sredini nalazi se ručkica pomoću koje se vrlo jednostavno namješta vrijeme, a sa stražnje strane ima i ručkicu kojom se namješta jačina zvuka koji Timer ispušta kada vrijeme istekne. Nema gumb kojim se pokreće nego vrijeme krene istjecati čim se namjesti. Vrijeme se može promijeniti (skratiti ili produžiti) u bilo kojem trenutku.

Proizvod je napravljen od čvrstih materijala i ima ručku koja omogućava lako premještanje.

Naslov

Go to Top