fbpx

Set za razvoj fokusa

305,00 kn

2 na zalihi

Set za razvoj fokusa sadrži razne elemente koji pomažu u smirenju nemirnih prstića.

2 na zalihi

Opis

Set za razvoj fokusa sadrži:

  • Ježić svjetleća loptica (promjer 6,5 cm)
  • Stiskajuća loptica (promjer 6,5 cm)
  • Elastične zmijice
  • Geometrijski oblici punjeni mekanim kuglicama
  • Palica sa svjetlećim ježić lopticama
  • Terapijska masa za oblikovanje – Zelena (srednje mekana)
  • Stiskava loptica s mrežom

 

Ježić svjetleće loptice su zbog svojih mekanih bodljica odličan alat koji pruža taktilni podražaj. Loptice su lagane pa ih je lako bacati i hvatati, a mogu se koristiti za lagano masiranje i taktilnu stimulaciju.

Stiskajuća loptica pomaže pri oslobađanju od stresa. Loptica je napunjena prahom, ali daje osjećaj sluzavosti. Kad se stišče lagano mijenja boju.

Elastične zmijice pomažu pri oslobađanju od stresa te su idealan alat za preusmjeravanje i hvatanje pažnje djeteta. Mogu se vrtiti, stiskati, rastezati, oblikovati u razne oblike, a na kraju igre vraćaju se u prvobitni oblik.

Geometrijski oblici punjeni mekanim kuglicama odličan su alat pomoću kojeg dijete kroz zabavu uči o oblicima, bojama, teksturama. Ovaj proizvod uz pomoć taktilnih i vizualnih podražaja potiče razvoj senzorne integracije kod djeteta.

Palica sa svjetlećim ježić lopticama pruža odlično taktilno iskustvo zbog bodljikavih loptica, ali i vizualno iskustvo – prilikom lupkanja, loptice zasvijetle na 10-15 sekundi, a nakon toga se same ugase.

Terapijska masa za oblikovanje – Zelena (srednje mekana) idealan je alat za vježbanje i jačanje ruku. Primjerena je za rehabilitaciju, fizikalnu i radnu terapiju te kao alat za borbu protiv stresa. Poboljšava vještine fine motorike, ojačava mišiće ruku i oslobađa stresa.

Stiskava loptica s mrežom pomaže pri oslobađanju od stresa. Kada se stisne, loptica poprima izgled grozda. Mrežica koja obavija lopticu pruža taktilne podražaje.

 

NAPOMENA: Boje i oblici mogu varirati.

Go to Top