fbpx

Domino sat

87,00 kn

Samo 1 komad(a) na zalihi

Pomoću ovih domino pločica dijete uči “čitati” sat/vrijeme. Budući da su pločice dvostrane dijete može učiti 12-satno ili 24-satno vrijeme. Kutija sadrži 36 kartica na kojima je digitalni i analogni sat. 

Za 2 do 4 igrača.

Samo 1 komad(a) na zalihi

Opis

Ova zabavna varijanta tradicionalne igre domino pomaže djeci da nauče “čitati” digitalni i analogni sat. Igra je primjerena za djecu od 6 godina na više i za 2 do 4 igrača. 

Igra razvija matematičke vještine, socijalne vještine kao što je čekanje na svoj red i surađivanje s ostalim igračima.

Igra se igra na način da spajate vrijeme na jednoj domino pločici s istim vremenom na drugoj drugoj domino pločici. Možete spajati analogni sat s digitalnim ili obrnuto, analogni s analognim i digitalni s digitalnim. Svakako možete i sami uvesti pravilo kao što je na primjer da se mogu spajati isključivo analogni s digitalnim satom i slično.

Cilj igre je biti prvi igrač koji će iskoristiti sve svoje domino pločice. 

Također, možete igrati na različite načine, na primjer spajanjem u bilo kakav oblik, spajanjem svih pločica u jedan dugi niz ili na bilo koji drugi način koji odredite na početku igre.

Igra se može igrati na nekoliko razina težine. Na prvoj razini, za najmlađe igrače, koristite vrijeme do 12 sati, nadalje možete igru dignuti na višu razinu uvodeći vrijeme do 24 sata.

 

NAPOMENA: Zbog sitnih elemenata proizvod nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine.

Naslov

Go to Top