fbpx

Baci kocku i skoči

398,00 kn

Na zalihi

Ova igra izvrstan je alat za poticanje djece na tjelesnu aktivnost kroz zabavne vježbe i druženje s prijateljima. Također, kroz igru se uče boje i brojevi, a djeca na zabavan način uče i kako pratiti upute. Može se koristiti na više različitih načina koristeći i podloge i sve kocke ili kombiniranjem istih.

Na zalihi

Opis

Ova zabavna društvena igra sadrži 25 okruglih podloga u 5 različitih boja promjera 25 cm i 3 kocke koje se napuhuju dimenzija 12 cm koje određuju boju, aktivnost i broj ponavljanja.

Podloge u različitim bojama postave se u prostoriji. Svako dijete mora imati svoju podlogu, određene boje. Zatim se bacaju kocke, jedna označava vježbu koja će se izvoditi, druga označava koja djeca će izvoditi tu vježbu s obzirom na boju koja je na kocki i na kojoj stoje (ako padne površina sa svim bojama, sva djeca izvode vježbu) te treća označava koliko puta će tu vježbu izvesti. 

Da igra bude zanimljivija ne mora se svaki put igrati na isti način. Može se kombinirati korištenje podloga i kocki za igre po izboru. Može se igrati samo s kockama s vježbama i brojevima pa sva djeca izvode sve vježbe ili bez kocke koja označava broj ponavljanja vježbe pa se sve vježbe izvode onoliko puta koliko se unaprijed utvrdi.

 

NAPOMENA: Zbog sitnih elemenata proizvod nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine.
Prije početka igre savjetuje se isprobavanje svih pokreta, u slučaju potrebe igra je prilagodljiva individualnim potrebama djece.

Go to Top