PLAĆANJE

Kupac naručene proizvode preko INC INTERNETSKE TRGOVINE može platiti na sljedeće načine:

  • E-bankingom
  • Općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  • Pouzećem bez dodatnih troškova za kupca

 

Kupac također može naručiti željene proizvode preko telefona, INC pozivnog centra 051/587-296, uz plaćanje na sljedeće načine:

  • E-bankingom
  • Općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
  • Pouzećem bez dodatnih troškova za kupca

 

Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču (kurirska služba DPD Hrvatska) – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, internet ili mobilnim bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske te se trošak dostave dodatno naplaćuje, što je prikazano unutar online trgovine prilikom narudžbe proizvoda.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe DPD, no u praksi se proizvodi isporučuju diljem Hrvatske unutar 72 sata.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište www.inc.hr.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

U slučaju dostave na otoke Republike Hrvatske, dostavna služba DPD naplaćuje dodatne troškove slanja te INC zadržava pravo izmjene cijene dostave u slučaju potrebe za dostavom paketa na otoke RH a se u skladu s cjenikom DPD dostavne službe.