fbpx
 • novo!
  Set L sastoji se od 11 podnih puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, šljunak, orašasti plodovi, školjkice, jaja, češeri, pužić, drvo, morska zvijezda, ježić.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive  i dolaze u šarenoj kombinaciji mekih i tvrdih podložaka u dvije veličine.
 • novo!
  Set Ortopedske puzzle: 3D sastoji se od 5 podnih puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, pužić, drvo, ježić.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u šarenoj kombinaciji mekih i tvrdih podložaka. Njihov poseban oblik s izraženijim oblikom i teksturama odlično utječe na razvoj ravnoteže i stabilnosti tijela te potiče ispravno držanje. Puzzle se mogu koristiti zasebno ili u kombinaciji s ostalim setovima.
 • novo!
  Set Ortopedske puzzle: Šumska staza sastoji se od 9 podnih puzzli u sivoj, bež i smeđoj boji koje oponašaju teksturu kornjenja drveća. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u kombinaciji mekih i tvrdih podložaka. Super se kombiniraju s EKO ili Neutral setovima.
 • novo!
  Set Ortopedske puzzle: Taktilni Memory sastoji se od 12 puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, pužići, školjkice i cvjetići. Sve puzzlice su kompatibilne i međusobno povezive. Puzzle dolaze u kombinaciji mekih i tvrdih podložaka u 3 veličine te su idealan alat za taktilnu igru memorija.
 • novo!
  Set Ortopedske puzzle: EKO sastoji se od 6 podnih puzzli u četiri različite teksture. Sve puzzlice su kompatibilne i međusobno povezive, a dolaze u smeđoj boji. Izrađene su od WPC - ekološkog materijala koji savršeno oponaša izgled i teksturu drva te pruža taktilno iskustvo jednako bosom hodanju po šumi :)
 • Set Ortopedske puzzle: Školjkice I sastoji se od 4 podne puzzle u dvije teksture - školjkice i morski ježić. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u šarenoj kombinaciji mekih i tvrdih podložaka u dvije veličine.
 • Set Ortopedske puzzle: Školjkice I sastoji se od 4 podne puzzle u dvije teksture - školjkice i morski ježić. Puzzle se međusobno nadopunjavaju i dolaze u šarenoj kombinaciji mekih i tvrdih podložaka u dvije veličine.
 • Set Ortopedske puzzle: Podmorje sastoji se od 11 podnih puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, šljunak, orašasti plodovi, školjkice, jaja, češeri.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u kombinaciji mekih i tvrdih podložaka plavih i zelenih nijansi.
 • novo!
  Set Ortopedske puzzle: Think Pink sastoji se od 11 podnih puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, šljunak, orašasti plodovi,školjkice, jaja, češeri.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u kombinaciji mekih i tvrdih podložaka roze i ljubičaste boje.
 • Set Ortopedske puzzle: Neutral sastoji se od 8 podnih puzzli u sivoj i bež boji koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, šljunak, orašasti plodovi, školjkice, jaja, češeri.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u kombinaciji mekih i tvrdih podložaka.
 • Nema na zalihama
  novo!
  Set Ortopedske puzzle: Zmijica sastoji se od 6 zelenih taktilnih podnih puzzli s motivom zmije. Slaže se u oblik grede i idealan je za razvoj ravnoteže i jačanje jezgre tijela te razvoj dječje mašte i kreativnog načina igranja. Zmijica je kompatibilna i može se kombinirati s bilo kojim setom Ortopedskih puzzli.
 • Set M sastoji se od 8 podnih puzzli koje oponašaju osnovne teksture iz prirode - trava, šljunak, orašasti plodovi, školjkice, jaja, češeri.. Sve puzzlice su kompatibilne, međusobno povezive i dolaze u šarenoj kombinaciji mekih i tvrdih podložaka.
 • Senzorni krug Senzorni krug
  Senzorni translucentni krugovi idealan su alat za razvoj jezičnog vokabulara te taktilnu i vizualnu stimulaciju.
 • Nema na zalihama
  Pjena za oblikovanje Pjena za oblikovanje pakiranje
  Pjena za oblikovanje daje dječjoj mašti slobodu. Ne lijepi se za odjeću, ruke ni kosu. Ne suši se pa je nepresušan izvor zabave i kreativnosti. Dijete pomoću ove pjene jača senzomotoričke vještine te jača svoju kreativnu stranu.  Set sadrži 4 kuglice pjene u različitim bojama.
 • Taktilni memory dijete igra Taktilni memory dijelovi
  Multisenzorni set koji kombinira vještine vizualne percepcije s vještinama taktilne percepcije. Ovaj taktilni memory potiče senzorni razvoj, razvoj vještina fine motorike i vještina opisivanja.
 • Zlatne senzorne loptice Zlatne senzorne loptice
  Ovaj set zlatnih senzornih loptica napravljenih od nehrđajućeg čelika idealan su alat za senzorni razvoj, poticanje djeteta da promatra svijet oko sebe, razvoj motoričkih vještina i vještina koordinacije oko-ruka i to od rođenja jer je primjeren za sve uzraste.
 • Zvučni memory dijete igra Zvučni memory prizme dijelovi

  Zvučni memory

  244,00 kn
  Set od 6 parova različitih drvenih prizmi. Prizme se razlikuju po zvuku te potiču senzorni razvoj, vještine slušanja i povezivanja te razumijevanje svijeta oko djeteta kroz zvukove.  
 • Bingo životinje i priroda kartice Bingo životinje i priroda kartice žetoni
  Igra asocijacija slušanjem za senzorni razvoj. Pomaže u razvoju govora, širenju vokabulara, razvoja svijesti o zvukovima koji nas okružuju kao što su zvukovi naših kućnih ljubimaca, drugih životinja u prirodi i prirodnih pojava. 
 • Arome voća dijete Arome voća kartice

  Arome voća

  279,00 kn
  Zabavna senzorna igra koja potiče senzorni razvoj, razvoj pamćenja i samostalno istraživanje.  

Naslov

Go to Top