Nema zime uz Vještu Vjevericu!

Vješta Vjeverica strateška je igra za mališane, ali i odrasle. U setu se nalazi stablo za igru, 20 šarenih žireva, 4 mala panja, kolo sreće i naravno, vjeverica spremna da zgrabi sve žireve. Igrati se može do četiri igrača, a igra je prikladna za djecu od 3 godine starosti.

Osim što je izvor zabave za sve ukućane, ova zanimljiva igra potiče razvoj fine motorike, predvještina matematike, kategorizacije, socijalnih vještina, strateškog razmišljanja te okulomotorne koordinacije.

Pogledajte kako je izgledalo testiranje Vješte Vjeverice u INC-u :)

Pravila igre:

Cilj igre je pripremiti vjevericu za zimu tako što ćete panj napuniti slatkim žirevima u pripadajućoj boji.

Rasporedite žireve na stablo i svakom igraču dajte po jedan panj na koji će skupljati žireve uz pomoć vjeverice. Igru započinje najmlađi igrač okretanjem kola sreće.

Ako kolo sreće pokaže na:

Boja – Ako kolo sreće stane na boju, iskoristi vjevericu kako bi zgrabio žir pripadajuće boje i smjesti ga na panj. Ako je mjesto na panju popunjeno, preskoči svoj red za igru.

   Jedan žir – Izaberi bilo koji žir sa stabla i iskoristi vjevericu kako bi ih pokupio/la i spremio/la za zimu! Spremi žir na panj u otvor odgovarajuće boje!   

   Dva žira – Izaberi bilo koja dva žira sa stabla i iskoristi vjevericu kako bi ih pokupio/la i spremio/la za zimu! Spremi žir na panj u otvor odgovarajuće boje!

   Lukava Vjeverica – Iskoristi vjevericu i ukradi s panja bilo kojeg igrača jedan žir u boji koja ti treba!

   Tužna Vjeverica – Joj :( Prepusti igraču do sebe vjevericu i propusti svoj red za igru.

   Oluja – Oh ne! Ljuta oluja otpuhala je sve tvoje žireve natrag na stablo! Vrati žireve na stablo i preskoči jedan krug igre.

Kada odigraš svoj potez, proslijedi vjevericu igraču na lijevo – sada je njegov red za spremanje zaliha za zimu! :)

Pravila nagradnog natječaja na službenoj Facebook stranici pročitajte ovdje: Pravila nagradnog natječaja Vješta Vjeverica FB
Pravila nagradnog natječaja na službenoj Instagram stranici pročitajte ovdje:Pravila nagradnog natječaja Vješta Vjeverica INSTAGRAM

Više informacija o proizvodima potražite na: Proizvodi i usluge

Podijeli na društvenim mrežama!

Kontaktirajte nas za dodatne informacije i narudžbu!

KONTAKTIRAJTE NAS