Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb

U srijedu, 28. travnja, započela je instalacija senzorne sobe u ustanovi Srednja škola – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb, a već danas predstavljamo konačan izgled prostora! Kako je jednostavna mala učionica pretvorena u kabinet bogat senzornom opremom, koji elementi su instalirani te koji je INC favorit ovog projekta? Sve odgovore pronađite ispod!

Senzorna soba opremljena je zidnim i podnim strunjačama, projektorima, Rhapsody panelom, disko kuglom, vrećastim foteljama (“bean bag” foteljama), setovima senzornih elemenata, zanimljivim akrilnim ogledalima, optičkim vlaknima, neizbježnim Interaktivnim mačkom, taktilnim kućištem te novom generacijom multisenzornog kutka!

Cjelokupnu opremu koja je zaslužna za vrhunski izgled, ali i osjećaj koji se javlja boravkom u ovom okruženju, pogledajte u nastavku:

Moramo priznati da i ostatak školskih prostora izgleda vrhunski, a dokaz su nasmijana lica učenika koji u prostorima svakodnevno borave! Pogledajte kako izgleda unutrašnjost škole i koje aktivnosti su učenicima najdraže!

Novak na listi INC favorita – taktilno kućište!

INC usluge u potpunosti su usmjerene korisniku!

Dimenzije prostora za instalaciju senzorne sobe često su manje od optimalnih ili sadrže fiksni element koji dio prostora čini neiskoristivim. U takvim slučajevima, INC predlaže kvalitetna i inovativna rješenja, uvijek vodeći računa o namjeni, mogućnostima, ali i krajnjim korisnicima.

U ovom slučaju, jedan kutak senzorne sobe sadrži fiksni radijator koji je iskorišten kao baza za taktilno kućište. Time prostor nije izgubljen, već je nastala dodatna taktilna površina koja je uvijek poželjan element u terapiji senzorne integracije. Površina je kompletno prilagodiva – boja, materijali te količina i raspored elemenata slažu se prema željama korisnika. Važno je napomenuti da kućištem nisu narušene osnovne funkcije radijatora te se on i dalje neometano može koristiti.

Jedna od najvažnijih prednosti elemenata izrađenih po mjeri optimalna je iskoristivost svakog centimetra. Prostor postaje iznimno funkcionalan, a osim toga, izgleda super :-D

Više informacija o proizvodima potražite na: Proizvodi i usluge

Kontaktirajte nas za dodatne informacije i narudžbu!

KONTAKTIRAJTE NAS